BThaber
Bilişim500
Bilişim pazarının gelişimini, eğilimlerini ve beklentilerini tüm detayları ile kapsayan Bilişim 500 Araştırma sonuçlarını ücretsiz olarak buradan edinebilirsiniz.

BThaber, Türk bilişim sektörü firmalarını; ciroları, genel ve faaliyet gösterdikleri alt kategoriler itibarıyla sıralayan, pazar hakkında öngörü ve özellikleri belirleyen detaylı Bilişim 500 çalışmasını, 20 yıldır kamuoyuna gururla sunmaktadır.

Bilişim 500 Hakkında

Telif Hakkı Uyarısı
5846 Sayılı Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu ve Uluslar arası Anlaşmalar uyarınca; bu PDF dosyalarında sunulan tüm yazılı ve görsel materyal, makaleler, fotoğraflar, çizimler, eser fotoğrafları ve websitesi kodları, Bilişim Zirvesi Etkinlik Limited Şirketi’ne ait olup, ilgili fikri ve sınai mülkiyet hakları, telif hakkı, ticari marka, patent veya diğer kanunlar kapsamında korunmaktadır. Bilişim Zirvesi Etkinlik Limited Şirketi’nin yazılı onayı ve izni olmadan yukarıda sözü edilen bilgilerin kopyalanması, dağıtılması, uyarlanması, düzenlenmesi, kamuya açık bir şekilde yayınlanması, kamuya açık bir şekilde iletilmesi, aktarılması, kiralanması, satılması ve kısmen de olsa başka ortamlarda paylaşılması yasaktır. Bir fikri mülkiyet hakkının ihlal edilmesi durumunda, ihlal eden kişi bütün yasal yükümlülüğü üstlenecektir. Bilişim Zirvesi Etkinlik Limited Şirketi ve/veya ilgili hak sahibi yasal işlemlere başlama hakkını saklı tutar.

BThaber
BThaber
Bilişim500