Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2023 başvuruları başladı
Deloitte’un uzun yıllardır sürdürdüğü Deloitte Teknoloji Fast 50 programı için başvurular başladı. Meta ve Trendyol iş birliği ile bu yıl Türkiye’de 18’incisi düzenlenecek olan programa başvurular 8 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.
Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye programı, bu yıl da Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Deloitte’un 1995 yılından bu yana dünya çapında yürüttüğü Deloitte Teknoloji Fast 50 programının Türkiye ayağı için başvurular başladı. Meta ve Trendyol iş birliği ile bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan Deloitte Teknoloji Fast 50 Programı, teknoloji dünyasının en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemeye devam ediyor.
Teknoloji şirketlerine markalarını uluslararası platforma taşıma fırsatı sunan program için son başvuru tarihi 8 Aralık 2023 olarak belirlendi.
3 özel ödül verilecek
Programda bu yıl, gelirleri 50 milyon euro ve üzerinde olan teknoloji şirketlerine ‘Big Stars Ödülü’ verilirken, program ortaklarından Trendyol’un katkılarıyla şirketlerin toplumda yarattığı pozitif etkinin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim çerçevesinden değerlendirildiği ‘Trendyol Pozitif Etki Ödülü‘ ve programın diğer ortağı Meta’nın katkılarıyla teknoloji ekosisteminde fark yaratan kadın girişimcilere dikkat çeken ’Meta Teknolojide Kadın Ödülü‘ sahiplerini bulacak.
Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda listeye giren firmalar; yerel, bölgesel ve uluslararası bilinirliklerini artırırken, sektördeki iletişim ağlarını kuvvetlendiriyor, şirket imajlarını güçlendiriyor, gelecek dönemler için yatırımcıların dikkatini çekiyorlar.
Programa kimler başvurabilir?
- En az 3 yıldır faaliyet gösteren,
- Kendine özgü teknolojileri ile bir tüketici problemini çözerek, kendi geliştirdiği teknolojisini şirketinin gelirlerinde anlamlı bir büyüklüğe ulaştırarak, teknoloji odaklı ürünler veya hizmetler imal ederek girişimciliği yücelten,
- Türkiye menşeli ve genel merkezi Türkiye’de bulunan,
Faaliyet geliri son 3 yıl içinde ilk yıl (2020) en az 30.000 Euro (241.641 TL), son yıl (2022) ise en az 500.000 Euro (8.704.400 TL) olan şirketler.