Yalın Enstitü Derneği üye ilişkilerini NetCRM ile güçlendirdi, Etkinliklerine katılımı yüzde 20 artırdı
Dünya çapında tanınmış markaların yıllardır uyguladığı ve Türkiye’de de yaygınlaşmakta olan yalın yönetim modelinin temsilcisi Yalın Enstitü Derneği, Netsis’in sunduğu Bulut (SaaS) modeline dayalı Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) çözümü NetCRM’i kullanıyor. Türkiye çapında 36’yı aşan danışman kadrosuyla 150 kuruluşun yalın dönüşümünü gerçekleştiren ve 600’den fazla eğitim veren Yalın Enstitü Derneği, tüm bu süreçleri daha hızlı ve verimli yürütmek için aradığı çözümü NetCRM sisteminde buldu.
Donanım, güncelleme, yedekleme, bakım, güvenlik gibi maliyetleri tamamen ortadan kaldırırken, kullanım bedelinin aylık ödemelerle yapılabildiği SaaS modelli NetCRM çözümünü tercih eden dernek, yurtiçi ve yurtdışında sürmekte olan 50’yi aşkın projesini de bu sistemden yönetebiliyor. Anlık, doğru ve güncel bilgiye ulaşımın sağlandığı proje, farklı şehirlerdeki kullanıcıların süreçleri ortaklaşa sürdürmesine de büyük katkı sağladı.
En önemli sermayesini Netsis’e emanet etti
Konuyla ilgili açıklama yapan Yalın Enstitü Derneği Başkanı Yalçın İpbüken, “İşletmenin tüm pörtföyü, müşteri ilişkilerindeki kurumsal hafıza ve bunlara ait dokümantasyonun işletmenin en önemli sermayesi olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle güvenlik açısından öne çıkan Netsis ve IBM markalarının işbirliğinden etkilenerek NetCRM çözümünü tercih ettik” dedi. İpbüken, NetCRM sayesinde derneğin elde ettiği kazanımları açıklamaya şöyle devam etti: “Ekibimizin hangi gün, hangi firmada yapacağı çalışmanın ne olduğunu ve çalışmasının sonuçlarını CRM üzerinden güncel olarak izleyebiliyoruz. Merkez, proje yöneticileri ve şirket arasındaki bilgi akışına hakim oluyor ve gerektiğinde gelişmeler karşısında hızla harekete geçebiliyoruz. Ekibimizin doluluk oranlarını takip ederek iş yükü dengelemesini sağlamak adına da bu çözümden yararlanabiliyoruz.”
Bulut (SaaS) tabanlı çözüm seçimi Yalın Enstitü Derneği’ne ne kazandırdı?
• Sunucu maliyetleri azaldı.
• Teknik bakım ve uygulama geliştirme maliyetleri tamamen ortadan kalktı.
• Güncelleme işlemleri ve maliyetleri gündemden çıktı.
• Güvenlik maliyetleri sıfırlandı.
• Kullanılan süre ve kullanan kullanıcı sayısı kadar ödeme yapabilme esnekliği doğdu.
• 7 / 24 internete bağlanılabilen her yerden sisteme de bağlanabilme olanağı yakalandı.