Girişim Savaşçısı İntibak Programı, 18-55 yaş aralığındaki tüm girişimci adaylarının ön başvurusuna açık
Yeni dünya düzeninin dinamiklerini derinlemesine öğreten, yeni nesil girişimcilik perspektifiyle yakından tanıştıran ve dünyanın ilk disiplinlerarası girişimcilik programlarından biri olarak kabul gören ‘Girişim Savaşçısı’nın yeni dönemi 17-22 Eylül tarihleri arasında çevrim içi gerçekleştirilecek.
Girişim Savaşçısı Programı, yeni dünya düzeninin dinamiklerini derinlemesine öğretirken, yeni nesil girişimcilik perspektifiyle yakından tanışmanızı sağlıyor. Program felsefe, fizik, ekonomi, psikoloji ve tekillilik üzerinden geleceği çok yönlü biçimde ele alırken, fark yaratmak için atılması gereken adımları net bir biçimde ortaya koyarak yola çıkmanızı sağlıyor.
Eğitimler her gün 19.00-24.00 saatleri arasında kameralı sanal sınıfta çevrim içi gerçekleştirilecek
Yeni dünya düzenine uygun ve gelişmiş eğitim metodolojileriyle ilerici ve yenilikçi bilgiyi aktarmak, kişilerin potansiyellerinin farkına varmalarını sağlamak, davranışlarını değiştirmek ve böylece dünyanın sosyal problemlerine çare olabilecek polimat girişimciler yetiştirerek bir ömür boyu organize şekilde desteklemek misyonla yola çıkan Girişim Savaşçısı İntibak Programı’nın 25. dönemi, 17-22 Eylül 2022 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Toplamda 30 saat olan, bünyesinde 50 ders, 5 özel uygulamayı barındıran ve kameralı sanal sınıfta canlı olarak sunulan Girişim Savaşçısı İntibak Programı, 18-55 yaş aralığında olan tüm girişimci adaylarının ön başvurusuna açık. Uygun bulunan tüm başvurular bir sonraki süreçte çevrim içi mülakatla değerlendirilerek hızla sonuçlandırılıyor. Eğitim 17-22 Eylül 2022 tarihleri arasında her gün 19.00-24.00 saatleri arasında kameralı sanal sınıfta çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.
Girişimciler yeni çağa adapte ediliyor – Projeler adım adım hayata geçiriliyor
Girişim Savaşçısı Programının Kreatörü Berke Sarpaş, her yeni girişimin engellere ve zorluklara karşı verilen amansız bir mücadele olduğunun altını çizerek, “9 yılda 1000’den fazla katılımcının yer aldığı programlarımızda, 10 bin saatin üzerinde eğitim faaliyeti gerçekleştirildik ve 500’den fazla girişimciye iş kurdurduk. Verdiğimiz multidisipliner eğitimle girişimcileri yeni çağa adapte ediyor, hayat amaçlarını keşfetmelerini sağlıyor ve projelerini adım adım hayata geçirtiyoruz. Ayrıca yoğun saha uygulamaları içeren programımız katılımcıları çevik ve esnek hale getirmeyi hedefliyor. Unutmayalım ki gücünüzün seviyesini belirleyen ana etken uyum beceriniz ve karşı aksiyon geliştirebilmenizdeki hızınızdır. Bu durum kurumlar için de aynen geçerlidir. Kurum karşılaştığı değişimlere ayak uydurmakta ve karşı pozisyon almakta geciktikçe krize maruz kaldığı süre de uzar. Bu bağlamda bir girişimci her koşula uyum gösterebildiği ölçüde güçlüdür. Bu eşsiz eğitimi alan bireyler, ne kadar güçlü ve dayanıklı olduğunu fark edip, fark yaratmaya hazır hale geliyor” dedi.
Yeni düzende tekilleşen iş birliği, yapay zekâ mimarisi ve diğerleri…
Dünyanın ilk disiplinlerarası girişimcilik programlarından birisi olarak kabul gören programın içeriğinde ise; Dijital ekonominin yeni bileşenleri, insanlık tarihinde girişimciliğin izleri, genetik ve DNA ile üstün başarı arasındaki kritik bağlantılar, kuantum fiziğinin temelleri ile detaycı yaklaşım modeli arasındaki bilimsel ilişkiler, yeni nesil girişimcilikte VC’lerin, tröstlerin ve kitlesel fonlamanın değişen rolü ve önemi, blok zinciri ve kripto paraların girişimciliğe etkileri, yeni düzende tekilleşen iş birliği, yapay zekâ mimarisi ve gelecek tasarımı, felsefe tarihi ve inanç sistemlerinin gelişiminde girişimcilik örnekleri, ‘Change Agent’ beceri setleri ve yıkıcı yenilik, yeni nesil girişimcilikte profiller, değerler ve kaliteler, Girişim Savaşçılığı, evrensel ve heterojen bakış açısı, yaşam ve sürdürülebilirlik odaklı girişimcilik yaklaşımı, ihtiyaç temelli devrimci girişimcilik modeli, hayat amacı, sosyal problemler ve ticari fikirler arasındaki bağlantılar ve daha bir çok konuya yer verilecek. Programın mentorları arasında Girişim Savaşçısı Programının Kreatörü Berke Sarpaş, Tarımsal Pazarlama Tabit Kurucusu, Sosyal Girişimcilik Uzmanı GİS Mentoru Tülin Akın ve Girişim Savaşçısı Programı Eğitim Koçu Özgül Sokullu yer alıyor.
Kayıt ve başvuru için: https://girisimsavascisi.org/basvuru/
Berke Sarpaş Hakkında: Berke Sarpaş, dünyanın ilk disiplinlerarası girişimcilik programı olan Girişim Savaşçısı Programı’nın yaratıcısı ve Türkiye Girişimcilik Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Üyesidir. 2014 yılında ODTÜ Kristal Ağaç Ödülleri’nde “Yılın En İyi Genç Girişimcisi” seçilmiştir. Berke Sarpaş, 2000 yılında Bilkent Üniversitesi’ni, 2002 yılında Melbourne Kraliyet Üniversitesi’ni (Avustralya) bitirdi. 2005 yılında Organic Moods markası ile Türkiye’de üretilen organik tarım ürünlerini Uzak Doğu ve Hong Kong piyasalarına internet üzerindeki B2B kanalları kullanarak pazarlamaya başladı. 2007 yılında M.E.B.’e bağlı olarak Türkiye’nin ilk e-ticaret ve e-girişimcilik kursu olan Coproline’ı kurdu. Sonraki 7 yıllık süreçte ekibiyle birlikte yaklaşık 5.000 e-girişimci yetiştirerek, koçluk ve danışmanlık hizmeti verdi. 2011 yılında Türkiye’nin ilk Dijital Ekonomi Zirvesinin Hilton Convention Center’da gerçekleştirilmesinde yapımcı ve genel sekreter olarak görev aldı. 2013 yılında Sarpaş Danışmanlık A.Ş.’yi kuran, eski Google Regional Trainer ve CSA (Celebrity Speakers Agency) konuşmacısı olan Berke Sarpaş, evli ve bir çocuk babasıdır. Halen Girişim Savaşçısı kurucusu, mentoru ve eğitmeni olarak binlerce girişimci adayını birer Girişim Savaşçısı olarak eğitmeye devam etmektedir. Sarpaş, birçok uzman ismin destek verdiği, Yeniçağın girişimcilik dinamiklerini disiplinlerarası bir modelle ortaya koyan “Yeni Düzende Girişimcilik, Girişim Savaşçılığı Perspektifi” kitabının da yazarıdır.