Kullanıcılara tek ekranda entegre kolaylık
SAP’nin 2021 yılında OEM Partner’ı olan TÜRKKEP, SAP ortamına özgün olarak geliştirdiği Entegrasyon Uygulaması’yla SAP kullanıcılarına KEP, e-İmza ve e-Fatura servis entegrasyonlarıyla uçtan uca çözüm sunuyor. Birçok SAP entegrasyon projesine imza atan TÜRKKEP bu çözümü ile kullanıcıların SAP ortamının dışına çıkmadan ve başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan tüm resmi ileti ve belge süreçlerini merkezi bir şekilde kolayca yönetmesini sağlıyor.
Otomotiv, sanayi, sağlık, gıda, üretim gibi sayısız sektörde tercih edilen ve TÜRKKEP tarafından geliştirilen ‘SAP Entegrasyon Uygulaması’; kullanıcıların birçok alanda iş yükünden kurtararak istedikleri ileti ve belgeyi GİB, ARTES, SGK, BTK, BDDK, EPDK gibi resmi kurumların dijital platformlarıyla paylaşmalarını ve SAP ortamı içinden çıkmadan imzalı olarak uçtan uca belge yönetimi yapabilmelerini sağlıyor.
SAP Entegrasyon Uygulaması; bordro, sözleşme, ihtar, ihbar gibi insan kaynakları süreçlerini yasal ve güvenilir şekilde yönetmenin yanı sıra e-fatura, e-irsaliye, e-arşiv fatura, e-defter süreçlerini de istenen senaryolara uygun olarak ve GİB ekranlarına giriş yapmadan SAP içerisinde yönetmeyi, kamu kurumları ile elektronik yazışma ve elektronik tebligat entegrasyonu gibi karmaşık e-dönüşüm senaryolarının SAP ortamı içinde bütünleşik olarak kolayca tasarlanmasını ve yönetilmesini mümkün kılıyor. Uygulama, farklı ekranlar arasında gidip gelerek zaman kaybını engelliyor. İleti ve belgeleri SAP içerisinde yöneterek iş yükünü azaltırken, iş süreçlerinin hızlanmasını sağlıyor. TÜRKKEP Ar-Ge merkezi bünyesinde yer alan uzman SAP yazılımcıları tarafından talepler ve geliştirmeler hızlı şekilde çözülüyor.
SAP ortamına özel hazırlanan SAP Entegrasyon Uygulaması’ ile ihtiyaç duyulan tüm temel e-dönüşüm süreçlerinin kurumsal iş akışlarına SAP ortamı içinde merkezi bir şekilde ve standart yöntemlerle entegre edilmesine olanak sağladıklarını belirten TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız, bu çözümün İK, Finans ve Üretim gibi tüm SAP modüllerinde farklı müşteri gereksinimlerine göre uyarlanabilen katma değerli bir çözüm olduğu ve e-dönüşüm süreçlerinde kurumlara hız, standardizasyon ve maliyet avantajı sağladığını bilgisini verdi.