Pir Yazılım ile Proje Bazlı Dijital Dönüşüm BTvizyon Eskişehir sahnesinde!
Pir Yazılım, BTvizyon Eskişehir etkinliğinde Proje Bazlı Dijital Dönüşüm’ü katılımcılara anlatacak. Etkinlikte konuşacak Pir Yazılım Kurucu Sedat Yazıcı ile etkinlik öncesinde ufak bir röportaj gerçekleştirdik:
Dijital dönüşüm bağlamında sunduğunuz katma değerli hizmetler nelerdir?
Pir yazılım olarak dönüşüm sürecinde iki önemli noktanın üzerinde duruyoruz. Bunlardan biri süreçlerin dijitalleşmesi, diğeri ise iş alışkanlıklarının dijitalleşmesi.
Kurumsal iş yazılımlarında başarının ve başarısızlığın temel nedeni eski iş yapma alışkanlıklarının (örneğin elle, defterle veya çokça görülen Excel veya başka yazılımlarda kayıt tutma) değiştirilememesi, değişime direnç, eski köye yeni adet tarzındaki davranışsal engeller, psikolojik engeller, iş kültürü engelleri gibi sebepler başrol oynar. Bunları gerek PİR yazılımımızla, gerek implementasyon (devreye alma) tecrübemizle, gerek uygulamalı danışmanlık hizmetlerimizle gerekse de İK iş ortağımızın yardımıyla aşabiliyoruz. PİR proje ve İş Yönetim yazılımımız gerek merkez gerekse de proje saha süreçlerinin yönetimini kolaylaştırıp, cep telefonuna kadar indirgeyip basitleştirdiği için bu alanda çok zorlanmadan başarılı sonuçlar çıkarabiliyor ve başarı hikayelerine imza atıp, müşterilerimizin hayal ve hedeflerini gerçekleştirmelerine katkı sağlıyoruz.
Bu bağlamda katılımcılara neler sunacaksınız?
Katma Değerli Hizmetlerimiz arasında Yazılımımızı müşterimizin bütçesine göre Yıllık, 3 Yıllık veya Kurumsal Lisans şeklinde sunmamızın yanı sıra, Merkezi ve Saha Süreçlerinin Analizi ve Dijitalleştirilmesi, İş Yapış Biçimlerinin ve Alışkanlıklarının Dijitalleştirilmesi için yeni tanımlanıp yapısallaştırılması, raporlanabilir hale getirilmesi, iş yapandan rapor alana kadar verilerin sağlıklı akışının sağlanıp süreç kopukluklarının giderilmesi, personelin eğitilmesi, ara yönetim ve üst yönetim raporlarının kolaylaştırılıp, rahat yönetim ve kontrol alt yapısının hazırlanıp tek tuşla ve görsel+sayısal izlemenin sağlanması, 14 ana maliyet ve kaçak noktalarının sıkı kontrol edilmesi, verimsizlik kaynaklarının tespiti ve en az 3 yıllık BT yol haritasının çıkarılması dahil bir çok servisi bir çırpıda sayabiliriz sorunuza cevap olarak.
KOBİ Destek Projesi ile elde ettiğiniz kazanımlar nelerdir?
BT Haber Şirketlerinin Grubunun bu projesi bizim PİR YAZILIM gibi startup şirketlerin desteklenmesini çok doğru ve sektöre katkı anlamında da çok anlamlı buluyorum. Bu vesileyle böyle bir vizyona sahip olan grubunuzun üst yönetiminizi tebrik ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bizim YSM ve PİR olamak üzere 2 şirketimiz var ve bu şirketleri YSM BULUT markası, platformu altında topladık. PİR ürün olarak marka olarak YSM çatısından ayrılmış bir şirket. Bu farklılığı KOBİ DESTEK PROJESİ jürisi de farketmiş ve desteklemeye değer bulmuşlar. Bize katkılarını şu şekilde sıralayabilirim. 33 haftalık BThaber reklamlarımızla PİR marka ve ürün algısı iyice pekişiyor diyebilirim. BT Vizyon Anaolu etkinlikleri , Teknoloji Platformu toplantıları ve önümüzdeki Bilişim Zirvesi etkinliğiyle de çok daha üst sıralara çıkacaktır diye düşünüyorum. Gerek müşteri tabanı gerekse de bayi kanalı geliştirmemiz için bir vesile oluyor. M2S firmasının pazarlama danışmanlığı ve bizim için yaptığı aylık mailing çalışmaları da yine PİR markası olarak tanınmamıza vesile oluyor. Ogilvy’nin pazarlamayla ilgili çok hoş bir sözü var. Yaptığınız tanıtım yatırımlarının yarısı boşia gider, ama hangi yarısı bilmiyorum der. KOBİ DESTEK projesinde biz yarıdan daha fazlasının doluya gittiğini düşünüyoruz ve gözlemliyoruz. Umarım yılın kalan aylarında daha da güzel olacaktır. En son 10 Eylül’de İş Bankası YSM BULUT ürünlerinden YSM kısmına bir kampanyası düzenledi, sizler de görmüşsünüzdür. Sonraki ay da PİR ürünlerine bir kampanya yapılacak inşallah. KOBİ DESTEK ile öne çıkan PİR ürünümüz benzeri kampanyalarla daha da güçlenecek ve ticarileşme süreci hızlanacaktır diye düşünüyor ve bunun çalışıyoruz. Teşekkürler BTHaber, Teşekkürler Sayın GÖÇE.